D’altra banda, el Premi de Reconeixement al millor Despatx Professional 2022 a Lleida és per al despatx Rusiñol Associats Consultors. Fundat l’any 1978 per Josep Maria Rusiñol, sempre ha destacat pel seu caràcter emprenedor i la seva vocació estatal, amb operativa a Lleida, Barcelona, Tarragona i Madrid. És un dels despatxos més grans de Lleida amb serveis de consultoria i assessorament fiscal, laboral, concursal i peritatges, enter d’altres. Actualment liderat pel fill del fundador i també col·legiat, Carles Rusiñol, compta amb un equip de 20 professionals. Amb aquest premi, el Col·legi d’Economistes de Catalunya reconeix el conjunt del despatx i, especialment, la figura del seu fundador, persona molt influent com a economista a Lleida i vinculat estretament amb el Col·legi.

El fet de convertir-se en un dels despatxos de referencia de Lleida i Barcelona suposa pel Despatx un punt més en la seva consolidació des de que el fill del seu fundador Carles Rusiñol va agafar la direcció del Despatx.

El Despatx Rusiñol & Associats Consultors, SL es capdavantar en àmbits com la planificació fiscal, impostos, auditoria, concursal, laboral entre àmbits.

Aquests premis es lliuraran en el Sopar dels Economistes que tindrà lloc el 18 de novembre en el marc de la Jornada dels Economistes 2022 a Lleida.

Categories: Notícies